Dapra säljer däck, vinterdäck till ATV, scooter, bil, MC, moped, cykel, fyrhjuling motorolja, kullager, batterier, bult, spolarvätska, skruv, mutter, elartiklar... Vi kan scooter, MC, moped, cykel, vintterdäck, sommardäck motorolja, spolarvätska, batterier, kullager, bult, mutter m m. Kvalitet till lågt pris på scooterdäck, mcdäck, mopeddäck, motorolja, cykeldäck, kullager, batterier, spolarvätska, bult, mutter, traktordäck m m.


Kvalitet till bästa pris


- Startsidan

- Olja - utförsäljning

- Kedja, mc, moped- nedsatt pris!

- MC-däck - utförsäljning

- Mopeddäck

- Mopeddäck-rekommendationstabell

- Mopedslang

- Scooterdäck, klassiska mönster

- Scooterdäck, klassiska mönster, utförsäljning

- Scooterdäck, moderna mönster

- Scooterdäck, moderna mönster, utförsäljning

- ATV-däck

- ATV-däck och fälg - utförsäljning

- ATV-fälg

- ATV- snöplog / plogblad

- ATV- snökedja

- Cykeldäck, rullstolsdäck

- Cykeldäck - utförsäljning

- Cykelslang

- Ljuddämpare - nedsatt pris!

- Kolvar - utförsäljning

- Batteri - nedsatt pris

- Kullager-SKF bästa pris

- Cykel, övrigt

- Mopedhjälmar m m

- MC-hjälmar

- Fyndhörnan

- Om Dapra AB

- Betalning och frakt

- LänkarAlla frågor och beställningar görs via
e-mail (berggren@dapra.se):
Dapra eller försök komma fram på 070-348 86 56

En kort företagsbeskrivning


Går det att lita på oss? Vi är ett seriöst företag och har därför ett organisationsnummer (finns på alla våra offerter). Den som vill kan därför ringa Skatteverket och kontrollera att vi finns och sköter oss. Om du ändå är osäker är du välkommen att ringa eller maila till berggren@dapra.se.

Historik: Företaget Dapra AB är ett väletablerat familjeföretag grundat 1936 av Malte Juse. Genom idogt arbete och skicklighet förblev enmansföretaget ett solitt företag med kvarvarande inriktning mot bl a mc, moped, cykel, verktyg och oljeprodukter.

Dapra AB har senare genomgått generationsskifte.Företaget fortsätter numera i sund företagaranda, dvs. med god försäljning av kvalitetsvaror från ledande svenska tillverkare/ leverantörer till företag och privatpersoner. Den stora skillnaden är att nu syns vi enbart på internet, som postorderföretag, och kan därmed erbjuda våra kunder ett lägre pris på de varor vi säljer.

Välkommen!

Vi levererar till både privat- och företagskunder.Varorna distribueras via Bussgods, DSV eller Posten till hela Sverige effektivt. Efter överenskommelse kan dock varor utlämnas direkt i Färjestaden, Öland.  
 
När du vill beställa eller fråga om något - maila till:
Dapra
 
 

Copyright © JBB